Команди почали матч з невеликої розвідки, шукаючи слабкі сторони суперника, після чого почався активний футбол. Краще він вдавався господарям поля, які, починаючи з 9-ї хвилини поєдинку, мали низку небезпечних моментів. Редути гостей тріщали по швах, але витримували натиск суперника.

«Динамо» зуміло створити небезпечний момент біля чужих воріт лише на 17-й хвилині, коли Морозюк виконав штрафний. Після цього «Орли» повернули собі ініціативу і продовжили натиск на ворота Бойка.

В середині тайму Баста і Іммобіле могли виводити свою команду уперед, але в обох випадках удача була на боці гостей.

Далі на полі все було монотонно: «Лаціо» атакував, а «Динамо» намагалося подалі вибити м'яч від своїх воріт. Господарі намагалися показувати швидкий і комбінаційний футбол, а гості ледве зв'язували два-три паси.

Ближче до кінцівки першої 45-хвилинки київському клубу несподівано вдалося вирівняти гру, після чого було небезпечно уже біля воріт Стракоша. Крім цього, динамівці уже сміливіше грали в центрі поля і на половині поля суперника.

У другому таймі голи пішли.  Віктор Циганков вивів «Динамо» вперед на 52-й хвилині, заштовхавши м’яч п’ятою.

Але римляни швидко охолодили радість українців – Чіро Іммобіле зрівняв дві хвилини потому (44').

А на 62-й Феліпе Андерсон до асиста додав гол..

Рятівником киян став Жуніор Мораєс, який вийшов на заміну, і потужним ударом зрівняв рахунок (79'). А перед самим фінальним свистком Іммобіле влучив у стійку.

«Динамо» повертається додому з двома голами на виїзді.  Матч-відповідь відбудеться 15 березня у Києві на «Олімпійському» о 20:00. Зазначимо, що гру пропустить Денис Гармаш через перебір карток.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ