Як і очікувалося, господарі поля з перших хвилин великими силами пішли уперед, довго контролюючи м'яч. Але до справді небезпечних моментів біля воріт Бойко справа не доходила. З часом «динамівці» відсунули гру від своїх воріт і почали самі комбінувати біля чужих.

І на 19-й хвилині зустрічі кияни таки використовували свій шанс. Гонсалес на правому фланзі прострілив у штрафну, де Циганков потужним ударом «прошив» голкіпера господарів поля. Після цього «динамовці» грамотно «присушили» гру, не дозволяючи грекам створити навіть натяк на небезпечний момент.

Другий тайм почався так само, як і перший: греки несамовито атакували, а гості були змушені захищатися великими силами. Велика частина ігрового часу оборона киян не хибила, але, все-таки, на 82-й хвилині зустрічі вона дала тріщину. Черговий небезпечний штрафний з лівого флангу привів до того, що м'яч, після навісу Лазараса, прилетів до Айдаревіча, який спокійно відправив його в порожні ворота.

Лише після пропущеного голу кияни відсунули гру від своїх воріт і спокійно довели матч до логічної нічиєї 1: 1, яка явно влаштувала нашу команду, адже в матчі-відповіді, який відбудеться вже через тиждень в Києві на НСК «Олімпійський», у нас буде перевага виїзного голу.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ