Перші хвилини були за «гірниками». Вони сміливіше йшли до чужих воріт і захисту киян довелося постаратися, щоб не пропустити. А потім «Динамо» забило. Несподівано П'ятов втратив біля своїх воріт м’яч, кияни його підхопили й розіграли. В підсумку, м'яч від Бесєдіна прилетів до Буяльському, який і відправив його у порожні ворота. Гол шокував донеччан і киянам вдалося вирівняти гру. А у другій половині тайму за рахунок активного відбору м'яча на чужій половині поля «динамівці» постійно створювали напругу біля штрафної П'ятова.

У другому таймі картина гри не особливо змінилася. «Шахтар» більше володів м'ячем, а кияни намагалися за рахунок пресингу не давати супернику розігрувати м'яч. Іноді «гірникам» вдавалося вивести когось на вільну зону, але захист киян справлялася з труднощами. А ось Циганков і Вербич попереду створювали небезпечні моменти. Так, Віктор віддавав м'яч на Шепелєва в центрі штрафної, звідки той пробив вище воріт. А сам Циганков після пасу Вербича пробив у поперечину.

В кінцівці матчу відбулася традиційна для матчу «Динамо» і «Шахтаря» штовханина. У підсумку, після декількох хвилин червоне світло перед собою побачили Бурда і Ісмаїлі.

Додамо, що для «Динамо» цей Суперкубок став вже сьомим в історії. У «Шахтаря» на одну перемогу більше.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ