Як повідомляє golos.ua, за інформацією керівника підприємства, відразу після новорічних свят запланована чергова атака на ринок з метою встановити контроль над компанією і незаконно змістити менеджмент.

«Про підготовку атаки нам стало відомо від осіб, яким небайдужа доля підприємства, яке є найбільшим в Європі ринком і одним з найбільших платників податків в Одеській області. Рейдерське захоплення планує Віктор Чернат (Добрянський), який свого часу обманним шляхом заволодів акціями, що належать вдові засновника ринку Віктора Добрянського-старшого (бабусі Віктора Черната/Добрянського). До слова, саме з цією метою він свого часу змінив рідне прізвище Чернат на Добрянський. Допомагає йому Денис Волошин, також відомий своїм рейдерським досвідом», – заявив він.

За інформацією директора, до захоплення підприємства планується залучити до 500 «тітушек».

 «Ми звертаємося до влади Одеської області, а також до центральної влади з вимогою захистити не тільки права власників підприємства, а й право на роботу багатотисячного колективу, припинивши беззаконня щодо нашого підприємства» - заявив Василь Мозгальський.

ІА "Вголос": НОВИНИ