Про це повідомив депутат Волинської облради від ВО «Свобода» Анатолій Вітів, голова постійної комісії з питань законності обласної ради.

«Шокувало звернення волинянки, яке надійшло до мене, котра скаржиться, що директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» вимагає від неї 139 тисяч гривень, які нібито вона присвоїла, будучи працівницею пошти. Направив депутатське звернення прокурору області, оскільки такі звернення, де скаржаться на «рекет» зі сторони посадових осіб одного з найбільших підприємств Волинської області, потребують негайного, всебічного та вкрай скрупульозного розслідування», – прокоментував подію депутат.

У зверненні, яке надійшло на адресу Анатолія Вітіва, заявниця скаржиться на те, що у грудні минулого року директор Волинської дирекції ПАТ «Укрпошта» Іван Шевчук відібрав у неї паспорт громадянина України та вимагав повернути 139 тисяч гривень, які вона нібито присвоїла. Крім цього, заявниця стверджує, що директор телефонував їй і погрожував фізичною розправою, а повторював це у приватній розмові.

Депутат облради просить прокурора Волинської області Максима Киричука взяти під свій контроль досудове розслідування кримінального провадження, що розпочате за заявою. А у разі встановлення складу кримінального правопорушення у діях керівника Волинської «Укрпошти», притягнути його до кримінальної відповідальності.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ