Про це інформує власкор «Вголосу».

Як повідомив Ігор Грицюк, він разом із представниками державної виконавчої служби 7 листопада 2017 року вручив працівникам загального відділу Луцької міської ради постанову про примусове виконання рішення суду щодо його поновлення на посаді директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту».

Однак 8 листопада йому з відділу кадрів мерії повідомили, що відділ кадрів не готовий прийняти заяву про поновлення на роботі на підставі рішення суду і попросили зареєструвати заяву у ЦНАПІ.

«Особи, які організували моє незаконне звільнення із роботи, знаходяться у пікантній ситуації. Чого було при звільненні Ігоря Грицюка так кричати, що не допустите порушення прав працівників на ЛПЕ? Із КП «ЛПЕ» судяться ще двоє звільнених працівників. Під час суду підтвердилось і те, що Мінінфраструктури справді не погоджувало моє звільнення», – зазначив Ігор Грицюк.

Також він подякував колективу підприємства за підтримку та терплячість і звинуватив радника виконуючого обов'язки міського голови Луцька Ігоря Поліщука у штучній організації його звільнення через підконтрольну профспілку.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ