Прокуратура Києва повідомила про підозру у розтраті директору ТОВ «Віасан», яка привласнила майже півмільйона гривень бюджетних коштів, повідомляється на сайті відомства.

«За результатами роботи з виявлення фактів розкрадання коштів, призначених для реабілітації воїнів антитерористичної операції (АТО), викрито директора товариства «Віасан», яка привласнила півмільйона гривень бюджетних коштів», – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що зазначені кошти виділялися товариству на реалізацію бюджетної програми «Заходи психологічної реабілітації постраждалих учасників АТО», згідно з якою 100 учасників АТО повинні були пройти курс психологічної реабілітації.

Наразі директорові товариства повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 366, ч. 4. ст. 191 Кримінального кодексу (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах, службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, станом на лютий черга на психологічну реабілітацію учасників АТО у Києві та області становила 20 тис. осіб. Основна проблема – у нестачі коштів.

ІА "Вголос": НОВИНИ