Біля будівлі Вищого антикорупційного суду у Києві 27 листопада, де обирають   Андрієві Садовому запобіжний захід, меру Львова кричали «ганьба».

Пряму трансляцію здійснює телеканал НТА.

Активісти наголошують: хочуть домогтися справедливого рішення суду стосовно Садового.

І наголошують: мер Львова «багато в чому провинився».

«Чому Садовому кричали ганьба?», - перепитала журналістка телеканалу.

«Ми проти злодія. Садовий вже себе дискредитував у Львові своїми махінаціями, сміттєвими заводами , скупівлею землі тощо. Нас, львів’ян, це вже дістало», - наголосили активісти.

Та додали: вважають, що у Львові треба змінювати місцеву владу. «Повинні прийти чесні люди, щоб думати про добробут нашого міста, а не про свої кишені».

Нагадаємо, У ніч на 27 листопада декілька автобусів із молодиками виїхали зі Львова до Києва, щоб підтримати Андрія Садового на засіданні Вищого антикорупційного суду, де йому обиратимуть запобіжний захід.

Як писав “Вголос”, напередодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила підозру у зловживанні владою міському голові Львова Андрієві Садовому. Мер та високопосадовці Львівської міської ради підозрюються у завданні збитків державі на суму 93,5 млн грн.

ЗМІ із посиланням на джерела повідомляли, що сторона обвинувачення клопотатиме про заставу для Садового в розмірі 50 мільйонів гривень.

Після цього в інтерв’ю своїм ЗМІ Садовий заявив, що грошей на заставу не має, тож проситиме допомоги в людей і продаватиме майно.

Про деталі цієї справи читайте у статті: Афера з усіма відомими.

ІА "Вголос": НОВИНИ