Про це заявила доктор філологічних наук Ірина Фаріон у інтерв'ю «Вголосу».

«У цю експертну комісію входить Галина Єрко, яка в часи Табачника змінювала шкільні програми з історії разом із Зайцевою із Луганська, яка очолювала УЦОЯО і була заступницею Табачника. Разом з тим, зараз у Міносвіти департамент з питань середньої освіти очолює Кононенко, який так само при Табачнику знищував історію України. 

Натомість Лілія Гриневич перевершила Табачника! Вона не просто знищила програми – вона злила їх в одне глобалістичне місиво. Тепер ми матимемо суцільну кашу в головах дітей», - зазначила Ірина Фаріон.

За її словами скандальні «висновки антидискримінаційної експертизи» зроблені для того, аби не прив'язувати дитину до родинних цінностей, для того, щоб батьки не були для неї авторитетом:

«Школа авторитетом не буде, це зрозуміло, при такому Міносвіти вона буде від себе лише відштовхувати. Отже, дитина шукатиме лише поживи і підтримки у себе вдома. То що ж – треба здискредитувати сім'ю! Треба сказати, що нема тата з поличками у гаражі, нема мами, яка хоче зварити тобі смачний борщик, а є просто якесь місиво, яким можна керувати. Може, ми скоро якийсь закон про права дитини ухвалимо, де дитина в 5 років скаржитиметься на своїх батьків? Це загальна політика глобалізації на знищення національних цінностей».

Більше про це читайте у статті: «Шобло україноненависників взялося підривати національні основи держави».

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ