Депутатка від партії Петра Порошенка Ірина Геращенко заявила, що плакала, коли дивилася трансляцію звільнення полонених і подякувала усім причетним.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Вітаємо українських моряків і бранців Кремля на волі! Це щасливий день і подія, яку всі ми чекали. Щаслива за наших, які на волі, за їх багатостраждальні родини. Безмежно захоплююся мужністю і патріотизмом українських бранців. ДЯКУЮ всім, причетним до звільнення. Президенту Зеленському, його команді, урядовцям, дипломатам, СБУ, ГПУ, омбудсмену, всім переговірникам», - наголосила вона.

Також подякувала усім причетним до переговорів і звільнення, всім людям доброї волі з усього світу, які ці довгі роки і місяці підтримували Украіну і наших бранців, вимагали їх звільнення, виходили на мітинги, підтримували родини.

«Емоції переповнюють. Вітаємо ВАС в Україні! Щиро бажаю новій команді, щоб якнайшвидше відбувся наступний етап звільнення і вдалося витягти всіх наших з ОРДЛО, яких там катують роками. Не забуваємо про всіх інших наших бранців і дай Бог сил витягти всіх. Дивлюся трансляцію з аеропорту і плачу від щастя!», - резюмувала Геращенко.

Як писав «Вголос»,“А моряки вже прилетіли?”: у Мережі висміяли Порошенка. 

ІА "Вголос": НОВИНИ