Американський співак і вокаліст популярного гурту 30 Seconds to Mars виступом на фестивалі UPark, на якому музичний колектив був хедлайнером, не обмежився. Він прогулявся вечірнім Києвом і дав спонтанний концерт на Пішохідному мості.

Як пишуть очевидці в соцмережах, співак узяв гітару у вуличного музиканта та заспівав кілька пісень. Фанати підспівували і знімали мініконцерт на камери телефонів.

«Не можу вам передати свого захоплення. Я тут ввечері гуляю зі Станіславом Ясинським і випадково зустрічаємо на пішохідному мосту з гітарою мого улюбленого голлівудського актора з фільму »Містер Ніхто« Джареда Лето. Джаред забрав інструмент у вуличного музиканта і заспівав декілька своїх пісень», - написала у Facebook Юлія Чаюн.

«Тепер треба цю гітару десь на стіні повісити як раритет, чи що?» - передає слова музиканта, в якого популярний співак узяв гітару, журналіст «Української правди» Дарина Рогачук.

«До речі, коли Джаред заспівав кілька своїх хітів, він попросив музиканта заспівати пісню українською. І стояв, уважно слухав і насолоджувався - поруч з натовпом», - додала вона.

Нагадаємо, концерт 30 Seconds to Mars відбувся в Києві 17 липня.

ІА "Вголос": НОВИНИ