Як повідомили «Вголосу» організатори заходу, у рамках проекту «Чим пахне Львів» митці створять музику, інспірацією для якої будуть відчуття, спогади та мрії мешканців і любителів Львова зібрані за допомогою платформи www.citysmell.eu.

У проекті беруть участь:

Лотте Анкер – одна з найбільш впливових саксофоністок на скандинавській сцені. У 2011 була номінована на нагороду Nordic Council Masterpiece.

Остап Мануляк – композитор народжений у Львові, навчався у Львівській національній музичній академії імені М.В.Лисенка та Краківській музичній академії.

Пйотр Дамасевич – композитор, музикант, засновник асоціації «Music According To Art» (MATA). Член музичної платформи JazzPlaysEurope.

Магда Майяс – піаністка. Живе у Берліні. У своєї музиці окрім рояля використовує клавінет і піанет. Концертувала на сценах Європи, США, Австралії та Лівану.

Ґерард Лебік – звуковий артист та музикант, з Вроцлава. Творить імпровізовану, експериментальну та інтермедіальну музику.

Самуель Блазер – міжнародний музикант, який творить музику у різних куточках світу. Лідер гурту 7th Heaven (Between the Lines).

Пер Зануссі – один з найактивніших подвійних бас - гітаристів  джазу на імпровізаційній сцені в Норвегії.

Вхід вільний.

ІА "Вголос": НОВИНИ