Про це пише ТСН.

Як відомо, саме там розглядатимуть справу про розрив їхнього шлюбу. Відео бійки швидко розлетілося Мережею.

На ролику видно, що Джигурда має претензії до Сергія Жоріна та намагається вдарити його.Однак, невідомі люди відштовхнули його, а також, після того як Джигурда назвав юриста негідником і брехуном, навіть відтягнули за волосся.

 

 

Захисник Анісіної прокоментував інцидент журналістам РЕН ТВ.

«Джигурда там хотів когось відшмагати, але в підсумку він упоровся сам».

Також адвокат додав, що сидів в машині, коли на нього напали. Разом з тим, Жорін припустив, що своїм вчинком Микита хотів влаштувати шоу.

«Я з ним не бився. Я його й пальцем не торкнувся. Він зчепився з якимись хлопцями. Вони протягнули його трохи по замету. Загалом, для нього це корисно. Він став врівноваженим. Мабуть, він хотів шоу влаштувати», - сказав юрист.

Джигурда опублікував у блозі фото із травмованим обличчям та присвятив інциденту вірш.

 

 

 

Більше того, він представив свою версію події.

«Я його пальцем не торкнув. Я обіцяв його відшмагати енергетично. Я підійшов до машини. Постукав. Він вийшов. На плівці все зафіксовано. Я закликав підійти до камер і дати інтерв'ю. Я заявив, що він брехун і негідник, тому що у мене є запис, де він зізнається тет-а-тет, що засудив Кіркорова кілька років тому. Філіпа тоді звинуватили, що він ногою вдарив дівчину. У мене є запис, де він розповідає, що вони окрутили Кіркорова і зняли з нього 2 або 3 млн рублів», - зазначив шоумен.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ