Про це сьогодні під час присяги патрульних поліцейських на вірність українському народові заявив міністр Арсен Аваков, передає кореспондент «Вголосу».

Окрім того, він зазначив, що нові патрульні поліцейські стануть гарним прикладом нового ставлення правоохоронців до виконання своїх службових обов'язків.

«Знаю, що буде багато екстремальних ситуації у місті, але я певен, що нові патрульні своїми правовими діями піднімуть рівень довіри людей до правоохоронних органів. Це станеться, бо вже маємо гарний приклад роботи поліцейських у столиці. І люди відчують зміни і головне –захист», – запевнив Арсен Ававков.

Своєю чергою перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе сказала, що успішною є та реформа, яка єднає, а не розділяє.

«Сьогодні ми не просто змінити назву структури, ми змінили підхід людей до роботи, які хочуть будувати нове правове суспільство. І я вірю, що ті патрульні, які вийдуть сьогодні на вулиці міста, вже скоро наведуть порядок і стануть зразковими поліцейськими», – підкреслила Ека Згуладзе.

Як писав «Вголос», у Львові на вірність українському народові присягнули 407 патрульних поліцейських.

ІА "Вголос": НОВИНИ