Львівська обласна організація Партії екологічного порятунку „ЕКО+25%” приєднується до акції „Повстань, Львів!”, що проводиться іншими політичними силами, які також вважають сфальсифікованими вибори на Львівщині.

Про це повідомила прес-секретар ЛОО „ЕКО+25%” Оксана Колодрубець.

Головною вимогою партії є проведення повторного підрахунку голосів виборців на Львівщині до рад всіх рівнів.

„Численні порушення, які були зафіксовані спостерігачами від „ЕКО+25% свідчать, що місцева влада не змогла забезпечити нормальний, демократичний, прозорий виборчий процес”, ― зазначила вона.

„ЕКО+25%” має намір сьогодні також встановити біля Львівської ОДА свій намет поруч з наметами учасників акції „Повстань, Львів!” Біля намету будуть активісти партії.

Нагадаємо, що раніше ЛОО Партії екологічного порятунку „ЕКО+25%” заявила про залякування прихильників партії і фальсифікації виборів на Львівщині. Крім того „ЕКО+25%” заявило про невідповідність даних на сайті ЦВК з даними спостерігачів на дільницях.

Як повідомляло агентство, сьогодні політичні сили, які визнали результати виборів на Львівщині до рад всіх рівнів сфальсифікованими, розпочали процес створення Координаційної ради акції „Повстань, Львів!”. До складу Координаційної ради увійшли представники СПУ, „Пори”, Блоку Кармазіна, ВО „Свобода”. Очікується, що до акції також приєднаються представники Народного блоку Литвина та СелПУ.

30 березня Пора, СПУ та ВО „Свобода” розпочали безтермінове пікетування Львівської обласної ТВК, вимагаючи провести перерахунок голосів. Пікет відбувається під стінами Львівської ОДА.

Прес-Тайм

ІА "Вголос": НОВИНИ