43-річний бразилець Вітор Белфорт, який володів титулом чемпіона світу UFC у важкій вазі, назвав легендарного українського боксера Володимира Кличка одним із видатних бійців в історії спорту.

Про це повідомив ресурс братів Кличків – klitschko-brothers.com.

Про це Белфорт заявив, відповідаючи на питання, чи не планує він свого повернення.

«Я б із задоволенням провів би поєдинок зі змішаних правилами боксу і ММА з кимось із чотирьох легендарних боксерів. В їх число я відношу Роя Джонса, Леннокса Льюїса, Евандера Холіфілда і Володимира Кличко», – розповів екс-чемпіон.

За даними рейтингового агентства BoxRec до кращих боксерів-європейців Володимир Кличко займає першу сходинку з великим відривом.

Він набрав 701,1 бала, Леннокс Льюїс – 512,2, Тайсон Ф’юрі – 328,7, Віталій Кличко – 324,0. Десятку кращих замикає Олександр Усик, набравши 150,0 балів.

Як відомо, Володимир Кличко проводив успішні бої з 1996-го до 2016-го року. За цей провів 69 боїв із яких переміг у 64-х поєдинках, із яких 54 нокаути. Завоював чемпіонські пояси WBO, IBF, IBO та WBA.

Щодо бразилійського бійця Вітора Белфорта, то він за свою кар'єру провів 41 поєдинок: 26 перемог і 14 поразок.

Читайте більше про спорт на Вголосі:

Відомий український боксер Олександр Усик розповів, що він перехворів коронавірусом – три дні мав температуру 37-38 градусів. Також відчував втому та не міг встати з ліжка.

Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист здобув третю поспіль перемогу на професійному ринзі. У неділю, 20-го вересня, Вихрист у Дніпрі нокаутував найкращого боксера Іспанії – Габріеля Енгуему.

ІА "Вголос": НОВИНИ