Про це інформує «Інтерфакс» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

«Тіло Євдокимова виявлено сьогодні вранці в одній з камер СІЗО-5 на вулиці Виборзькій. Причини смерті встановлюються»,— заявило джерело.

Також зазначають, що на місце інциденту вже прибула слідчо-оперативна група.

Інформацію про смерть Володимира Євдокимова РІА «Новости» підтвердила член громадської спостережної комісії Москви Єва Меркачева. За словами джерела агентства, мова йде про самогубство.

При цьому джерело агентства розповіло, що на тілі колишнього виконавчого директора «Роскосмосу» знайшли три колоті рани. Співрозмовник телеканалу додав, що як одну з версій смерті розглядають убивство.

Начальник Управління ФСВП по Москві Сергій Мороз вже призначив службову перевірку за фактом смерті Володимира Євдокимова. «За результатами перевірки матеріали буде направлено у слідчі органи», — зазначив представник УФСВП по Москві Сергій Циганков.

Басманний суд Москви 1 грудня санкціонував взяття під варту виконавчого директора з контролю якості та надійності держкорпорації «Роскосмос» Володимира Євдокимова і колишнього гендиректора ЗАТ «Науково-технічний центр» О. Золіна до 30 січня 2017 року. Пізніше Мосміськсуд визнав законним арешт.

У січні поточного року суд продовжив обвинуваченим раніше обраний запобіжний захід.

Фігурантам пред'явлено звинувачення в шахрайстві в особливо великому розмірі (ч. 4 ст. 159 КК РФ). Свою провину вони не визнають.

ІА "Вголос": НОВИНИ