Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

«Установлено, що підозрюваний Ф., будучи тоді радником міського голови м. Львова, а надалі директором ЛКП «Львівелектротранс» для заволодіння бюджетними коштами організував схему поставки вживаних трамваїв неналежної якості за значно завищеними цінами. Внаслідок такої оборудки територіальній громаді м. Львова завдано матеріальної шкоди на суму 2 млн 249 грн, що на час скоєння злочину (2007-2008) становило понад 323 тис. євро», – ідеться в повідомленні.

Сьогодні слідчі прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинене в особливо великих розмірах.

Наразі в Галицькому районному суді м. Львова розглядають клопотання «про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді взяття під варту з визначенням розміру застави – 10 млн грн».

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено ув'язнення на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ