Про це повідомляє власкор «Вголосу».

За словами Влада Якушева, він виконав обіцянку, яку дав побратимам перед звільненням із армії – закінчив написання книжки про них. Він зауважив, що на написання книги пішло більше року.

«Зосередившись на книжці, я брав рівно стільки роботи, щоб вистачало на харчі, шукаючи інший підробіток лише тоді, коли конвертик із грошима на продукти ставав порожнім. Більше року життя… Знаєте, мені здається, що це був найщасливіший рік у моєму житті. Я робив роботу, яка мені подобалась. Я жив цією роботою. Йшов своєю розповіддю, сторінка за сторінкою, знову переживаючи все, що бачив на війні», – зазначив екс-речник бригади.

Влад Якушев наголосив, що книга – не про нього і навіть не про війну, вона про людей, їх життя, сподівання, переживання, турботи.

На оформлення книги потрібно ще мінімум два тижні. Потім же потрібно знайти редакцію, яка б погодилась її надрукувати. 

«Я б хотів, щоб книга принесла мені дохід. Не багатство. Рівно стільки, щоб вистачило на харчі, поки я буду писати наступну. Ну, і ще трішки грошей, щоб допомогти тим, хто зараз на фронті, і ще трішки, щоб допомогти Будинку дитячої творчості у Мар'їнці», – наголосив чоловік.

І додав, що 27 лютого його на місяць викликають на військові збори. Хочеться встигнути зробити книжку «під ключ» до від'їзду, підсумував Влад Якушев.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ