Старобільський районний суд Луганської області сьогодні, 5 жовтня, продовжив арешт екс-депутату від «Партії регіонів» Олександру Єфремову до 3 грудня.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

«В ході судового засідання прийнято рішення про продовження терміну утримання під вартою вказаної особи до 03.12.2018 включно», - йдеться в повідомленні.

Наступне засідання відбудеться 16 жовтня 2018 року в 13:30, під час якого заплановано допит свідків сторони звинувачення.

Зазначимо, Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА, у пособництві при захопленні управління Служби безпеки України в Луганській області, а також сепаратизм.

Нагадаємо, що правоохоронці затримали екс-нардепа 14 лютого в Києві за підозрою у зловживанні службовим становищем. Печерський райсуд Києва 16 лютого обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення 3,6 млн грн застави.

17 лютого за Єфремова внесено заставу, і він вийшов на волю.

18 лютого ГПУ оголосила Єфремову нові звинувачення. Екс-депутат заявив, що нові обвинувачення базуються на його публічних виступах, зроблених у квітні-травні 2014 року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ