Засудили поведінку Юлії Тимошенко політики, які донедавна були активістами партії «Батьківщина» на Рівенщині (вказані нижче їхні посади є колишніми): Сергій Пандрак — перший заступник Рівенського міського штабу БЮТ; Олесь Бабій — заступник начальника Рівенського міського штабу БЮТ з ідеологічної роботи.

Вони оприлюднили для ЗМІ зяву, в якій йдеться: — Ми, представники керівних органів Рівенського міського виборчого штабу БЮТ, висловлюємо глибоке співчуття всім тим українським патріотам, які мали пряме і безпосереднє відношення до партії «Батьківщина», активно займалися розбудовою її партійних рядів, зміцнювали авторитет партії та її політичного лідера серед всього українського населення.

Вважаємо, що з моменту відставки уряду Єханурова для кожного українського патріота такої партії, як «Батьківщина», більше не існує. Вона померла як в прямому, так і в переносному значенні цього слова. Засуджуємо відставку уряду Єханурова, як спланований і добре організований акт антиукраїнських сил. Засуджуємо БЮТ, як безпосереднього учасника і організатора цієї антиукраїнської акції. Засуджуємо гучні і лицемірні заяви про відданість ідеалам і цінностям Майдану, які служать лише ширмою і прикриттям для повної і чітко спланованої зради національних інтересів України. Засуджуємо лідера БЮТ, яка вступила у відверту змову проти народу України з Януковичем, комуністами та найреакційнішими антиукраїнськими колами Росії. Вважаємо, що після всього цього кожному українському патріоту нічого робити в цій партії. Це — не наша «батьківщина»!

Інтернет-сайт газети «Рівне вечірнє»

ІА "Вголос": НОВИНИ