Екс-голова Рівненської міської ГП «Пора» Святослав Клічук повідомив про свій вихід з «Пори», так як він вбачає у діях голови обласної організації ГП «Пора» Руслана Никончука змову зі скандально відомим у Рівному політиком Сергієм Пандраком.

Про це Святослав Клічук повідомив журналістів сьогодні.

За словами Клінчука, Руслан Никончук 15 січня заявив, що таким особам, як Сергій Пандрак не місце в «Порі», а 17 січня офіційно запросив Сергія Пандрака до лав партії. За словами Святослава Клічука, голова обласної організації мотивував свій вчинок фінансовими можливостями Сергія Пандрака, за що той мав стати першим номером у виборчому списку.

Також Святослав Клічук звинуватив Сергія Пандрака у фінансових махінаціях з квартирами, коли той очолював Фонд молодіжного житлового кредитування в Рівному та його нещодавнього звільнення з посади першого заступника начальника Рівненського міського штабу БЮТ. «Ми не проти «Пори», а проти причетності до партії таких осіб, як Пандрак», ― зазначив Святослав Клічук.

За словами члена політради міської організації партії «Пора» Олександра Машлая, рішення про прийняття Сергія Пандрака в партію виноситиме наступного тижня міська конференція. Машлай зауважив, що за наявності фактів, які суперечать прийому в партію Пандрака, необхідно передавати справу до прокуратури й доводити це в суді, а не безпідставно звинувачувати.

Прес тайм




ІА "Вголос": НОВИНИ