[media=139000,139001] 

Про це сьогодні, 16 травня, під час прес-конференції розповіла головний спеціаліст відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова» Віра Яворська, передає кореспондент «Вголосу».

Понад 28 музеїв міста підготували спеціалізовану програму, яка представить нові способи роботи з відвідувачами, використовуючи і новітні технології та  мережу Інтернет. Загалом відбудеться понад 60 заходів. Зокрема, вже 18 травня у Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського відбудеться інноваційний форум.  

«Пропонують і онлайн-вікторини на сторінках музеїв у Фейсбуці. Зокрема, у музеї «Територія терору» створюють вікторину «Стань співтворцем онлайн- простору»: тут потрібно створити відеоролик про те, що таке терор, розмістити його на власному ютуб-каналі або сторінці музею. Згодом визначать переможців», - розповіла представниця ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова».

За її словами, відбудуться заходи і у Шевченківському гаю, Музеї електрифікації Львівщини, Львівському історичному музеї та інших.  

«Є і пленери для дітей на свіжому повітрі, зокрема, майданчик для малювання у природознавчому музеї, музеї Труша та інших. Буде також виїзна екскурсія у музей модерної скульптури Михайла Дзиндри - музейний байк-тур», - додала Віра Яворська.

Детальна програма тут.

ІА "Вголос": НОВИНИ