Про це повідомляє ANSA.

Так, мова йде про 50 обідів на загальну суму 13 тисяч євро. Повідомляється, що в суді первинної інстанції Маріно раніше був виправданий. Тепер колишній градоначальник, який назвав вирок «політичним переслідуванням», має намір оскаржити його в Касаційному суді.

Він стверджує, що всі обіди носили представницький характер. Зазначимо, Маріно був обраний мером столиці у 2013 році від Демократичної партії. У 2015 році після серії скандалів, включаючи звинувачення в розтраті державних коштів, він був змушений подати у відставку.

Уряд на чолі з Маттео Ренці передав місто під надзвичайне управління спеціального комісара, а під час дострокових виборів у червні 2016 року перемогу здобула представниця опозиційного «Руху «5 зірок» Вірджинія Раджі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мер Риму Ігнасіо Маріно подав у відставку через скандал навколо витрат з його кредитної картки. Маріно раніше відкидав звинувачення в тому, що оплачував особисті рахунки в ресторанах, використовуючи офіційні банківські рахунки.
 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ