[media=135860,135861,135862] 

Відповідне рішення узгодили сьогодні під час виїзної наради за участі голови ЛОР Олександра Ганущина, передає кореспондент «Вголосу».

«В нас є 40 напрямків проведення експертиз, зокрема криміналістичних. Основне завдання проведення експертиз -  ідентифікація осіб, причетних до злочинів», - зазначив директор Львівського НДЕКЦ МВС України Роман Заяць. – А проблема була в тому, що ми не могли проводити стільки експертиз, скільки нам призначали».    

За його словами, потреба більшого приміщення виникла також внаслідок  збільшення кількості працівників центру. Нещодавно він налічував понад  140 експертів, відтак збільшився ще на 100 осіб.

«Ми займали площу у 1770 м кв, а тут є понад 4200 м кв. Із отриманням нового приміщення експертизи у центрі проводитимуть удвічі швидше», - додав Роман Заяць.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин також розповів: «Тут свого часу був обласний збірний військовий пункт, і звідси призовників відправляли на службу. Фахівці центру НДЕКЦ МВС України звернулися близько півроку тому про надання нового приміщення. Відтак тут створюємо спільно умови для того, щоб злочини розкривали на Львівщині швидше».

До слова, будівля потребує капітального ремонту. Відтак кошти на цю мету в області проситимуть в МВС України.

ІА "Вголос": НОВИНИ