Про це повідомляє власкор «Вголосу».

За словами Олексія Дорошенка, лише в третині регіонів країни можна поїсти борщу менше, ніж за 100 гривень.

Для приготування експерти взяли найпростіший рецепт: свинина – 600гр, картопля та буряк – по 500гр, капуста – 300гр, морква та цибуля – по 200гр, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5 - 4л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 250гр. 

Найменше витратять грошей для приготування цієї страви жителі Львівщини – каструля обійдеться в 96,6 гривні. Найдорожче у Києві – 115,4 гривні.

На Волині ж каструля борщу обійдеться у 99,1 гривні.

ІА "Вголос": НОВИНИ