Разом з тим, адвокати та колеги Шабуніна із ЦПК наголошують, що текст висновка експерта містить неточності, а іноді – й неправдиві факти. Зазначають, що ушкодження у Філімоменка зафіксовано на лівій стороні обличчя, хоча на відео видно, що Шабунін бив його по правій половині.

У тексті експертизи вказано, пише УП, що лікарі «швидкої», які госпіталізували Всеволода Філімоненка, не виявили ушкоджень і його перевели до іншої лікарні, де він провів 22 дні, починаючи із 9 липня.

Адвокати, посилаючись на висновок судмедексперта, вказують на той факт, що ушкодження Філімоненка зафіксовані лише через 12 днів після інциденту - 20 липня (а інцидент стався 8 липня – ред.).

Як уже писав Вголос, Київський Дніпровський райсуд відпустив очільника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, голові ЦПК висунули підозру у нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 3 років.

Як писав «Вголос», антикорупційного активіста підозрюють в «умисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості» псевдожурналісту, який декілька місяців поспіль переслідував команду громадської організації «Центр протидії корупції».

ІА "Вголос": НОВИНИ