Про це пише DW.

Це Джиммі Картер, Білл Клінтон, Барак Обама, а також син та батько Джордж Буші. Привітав їхню ініціативу і нинішній глава США Дональд Трамп. Кошти нараховувалися у спеціально створену організацю «Одна Америка». Колишні американські чільники створили його близько місяця тому. Політики сподіваються таким чином допомогти у відновленні від стихій кільком штатам. По завершенню зібрання грошей влаштували також грандіозний концерт. Участь у ньому взяли десятки зірок, серед них і Леді Гага. Захід відвідали близько 11 тисяч американців.

Білл Клінтон, президент США (1993-2001), сказав: «Ми будемо продовжувати працювати в Техасі та у Флориді. Наші друзі в Пуерто-Рико і американських Віргінських островів тільки почали оговтуватися від тих жахливих ударів стихії. Але це може стати новим початком, якщо ми просто зробимо усе, що зможемо. Маємо довести, що серце Америки – більше, ніж наші проблеми».

Своєю чергою Барак Обама, президент США (2009-2017), підкреслив: «Усі ми на цій сцені не можемо не пишатися нашими співгромадянами. Американці бачать своїх сусідів та їхніх друзів, бачать незнайомців, які потребують допомоги і відгукуються на це».

 

ІА "Вголос": НОВИНИ