Про це повідомляє «Укрінформ» із посиланням на «Voice of America».

«Колишня радниця президента Трампа Омароса Маніголт-Ньюман заявила у неділю, що таємно записувала розмови, які вела в Білому домі, включаючи бесіду про її звільнення з главою адміністрації Джоном Келлі в ситуаційній кімнаті, в якій вжито посилених заходів безпеки», – йдеться у повідомленні.

Фрагмент розмови нібито з Келлі був відтворений у програмі «Зустріч із пресою» на каналі NBC, куди жінка прийшла, щоб розповісти про свою книгу про президента Трампа, що має назву «Unhinged» («Звихнутий») і виходить наступного тижня. 

На записі чоловічий голос каже, що Маніголт-Ньюман може розглядати цей час у Білому домі як рік «служби країні», і згадує про потенційні «труднощі в майбутньому», які пов’язані з її репутацією.

За словами екс-радниці Трампа, вона вела записи задля захисту. Жінка заявила, що сама не їх прослуховувала, але зазначила, що після завершення роботи над книгою чула запис Трампа під час поїздки у Лос-Анджелес.

«Я чула його голос так само ясно, як зараз ваш», – заявила Маніголт-Ньюман ведучому.

Білий дім поки ніяк не відреагував на запис розмови, але при цьому зробив спроби дискредитувати книгу. Зокрема, прес-секретар Білого дому Сара Хакабі Сандерс заявила, що книга Маніголт-Ньюман «пронизана брехнею та фальшивими звинуваченнями», а Дональд Трамп назвав екс-радницю «жалюгідною».

У своїй книзі Маніголт-Ньюман, зокрема, стверджує (не наводячи жодних доказів), що в той час, коли вона була учасницею реаліті-шоу Трампа The Apprentice, існували записи, на яких нинішній президент США вимовляє слово «негр».

ІА "Вголос": НОВИНИ