Про це інформує «генпрокуратура» фейкової «ДНР».

Бойовики запевняють, що громадянка К., яка підтримує ідеологію українського націоналізму, у лютому 2016 року вступила в підрозділ «Слобідська сотня» добровільного правозахисного проукраїнського військового формування «Організація Українських Націоналістів» (Полтавська область), «фактичними цілями і завданнями яких є насильницьке захоплення влади та зміна конституційного устрою «Донецької Народної Республіки».

«В складі незаконного збройного формування К. несла чергування на пропускному пункті зазначеної екстремістської організації, займалася з фахівцями-інструкторами, здобуваючи знання, практичні вміння та навички з фізичної, психологічної, топографічної підготовки, правила поводження зі зброєю, методикою і тактикою ведення бойових дій для вчинення злочинів проти громадської безпеки і основ конституційного устрою та безпеки держави на території «Донецької Народної Республіки», - йдеться у повідомленні окупантів.

Разом з тим, терористи наголошують, що жінка планувала вчиняти свої «злочинні дії» на користь СБУ шляхом «вербування і шпіонажу».

ІА "Вголос": НОВИНИ