25 березня сер Елтон відсвяткує ювілей – 70 років. Напередодні свята музикант поділився деякими подробицями подружнього життя.

Так, Елтон Джон зізнався, що не завжди у них із Фернішем все складалося добре, проте співак наголосив, що у шлюбі над стосунками потрібно працювати

«У нас були злети і падіння, як у будь-якої іншої пари. Але кохання стало сильнішим, тому що в шлюбі потрібно працювати над стосунками», - сказав Джон, пише People.

Також артист шкодує, що так пізно зважився завести дітей. Як відомо, у Елтона та Девіда двоє синів - 4-річний Елайджа і 6-річний Захарій, яких народила сурогатна мати.

«Наявність дітей в родині має величезне значення, тому що стосується їх самих, а не тебе. Це найбільша річ, яку можна дізнатися. Деякі люди не хочуть ставати батьками і почуваються чудово - теж так думав, поки в моєму житті не з'явилися сини. Якби я був на 15 років молодшим, то їх у мене було б ще двоє або троє», - додав Елтон.

Також співак зізнався, що обов'язково відсвяткує 70-річчя і поділився думками щодо свого віку

«Є люди, які не люблять дні народження, не хочуть згадувати про них і святкувати, а мені завжди подобався цей день. Сімдесят звучить архаїчно, чи не так? Поки я ріс, ця цифра асоціювалася з кінцем світу, але все змінилося. Вам стільки років, наскільки почуваєтеся. Моє внутрішнє «я» у чудовій формі», - запевнив артист.

 

 

23 years ago when I met this extraordinary man, I never dreamed that one day I would be able to legally marry the man I love. 2 years ago that dream became a reality. I want to thank everyone that fought to make that dream possible. I also want to thank all the wonderful friends and family who loyally stand by us and support us every day. @eltonjohn @whereloveisillegal #ShareTheLove

Допис, поширений David Furnish (@davidfurnish)

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ