Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО, зокрема з важкого озброєння, особливо у темну пору доби, інформує штаб АТО у Facebook.

«Епіцентром збройної нестабільності залишився Луганський напрямок. Тут ворог вів вогонь із мінометів різних типів, гранатометів і стрілецької зброї неподалік Троїцького і Луганського. Із настанням сутінків по декілька мін із озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення, було випущено російськими найманцями біля Новоолександрівки, Кримського та Новолуганського. Зі стрілецької зброї противник провокував наших воїнів у районі Зайцевого і Сизого, а з озброєння БМП обстрілював наші оборонні укріплення поблизу Лозового і Луганського», – зазначається у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку ворог також активізувався у вечірній час. Зокрема, на Приазов'ї, неподалік Павлополя, окупанти вели вогонь зі 120-мм мінометів та стрілецької зброї. Починаючи з 18:00 загарбники інтенсивно обстрілювали з гранатометів і легкого піхотного озброєння опорні пункти сил АТО поблизу Авдіївки, Кам'янки, Пісків та Мар'їнки, а оборонців Богданівки турбували зі стрілецької зброї.

Українські військовослужбовці придушували вогневу активність ворога із гранатометів та стрілецької зброї.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ