Про це на сторінці у «Facebook» написав журналіст Юрій Бутусов.

"У серпні 2014 го вона знайшла свого тяжко пораненого чоловіка без свідомості в госпіталі Дніпра. Він був без свідомості кілька діб, і втратив багато крові. Вона не відходила від нього ні на годину - і він прийшов до тями.

У вересні 2014 го у нього почалося велике зараження, температура не спадала, його довелося ввести в кому. Вона цілу добу була поруч, її очі не просихали від сліз. І він вийшов з коми.

Він міг втратити пам'ять, і йому довелося заново вчитися рухатися. Вона з ним невідривно на всіх процедурах, і цілими днями вона допомагає йому знайти себе. І зараз він знову гостро мисляча діяльна людина, і з кожним місяцем він все впевненіше крокує, і все міцнішає його рука.

Герой України, генерал-майор Ігор Гордійчук вчиться ходити.

І на благодійній акції на користь поранених він фотографувався стоячи на своїх ногах. Він знає, що не впаде, тому що дружина Тетяна на кожній фотографії ставала і страхувала героя ззаду, так, щоб не потрапити в кадр.

Вони обидва думають, що видима підтримка - це прояв слабкості для генерала. А насправді - це фотографія небаченої сили.

В цьому фото - сила любові і гідності, яка здатна повернути з того світу, перемогти всі хвороби, розтрощити будь-які перешкоди.

В цьому фото подвиг чоловіка, який пішов захищати свою Батьківщину-матір, і подвиг жінки, яка врятувала свого чоловіка і сина своєї країни.

В цьому фото видно, що в його чоловічих орденах - її жіноче плече і турбота. В цьому фото вони - одне ціле. Їхня сім'я. Їх дочка. Їх праця. Одне життя. Одна доля. Одне почуття.

В цьому фото - всі наші люблячі дружини і матері.

В цьому фото - Герой і Україна, яка робить його сильним", - йдеться в повідомленні.

 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ