Соціальній мережі Facebook потрібно кілька років для того, щоб вирішити проблеми, з якими вона зіткнулася в зв'язку зі скандалом з витоком персональних даних користувачів. Про це заявив глава Facebook Марк Цукерберг, - пише УНІАН із посиланням на портал Vox.

«З точки зору вирішення всіх цих проблем, я думаю, що це просто той випадок, коли ми недостатньо інвестували, мені здається, ми прорвемося через цю діру, але це займе кілька років, - зазначив Цукерберг. - Я б хотів вирішити ці проблеми за три або шість місяців, але я вважаю, що реальність полягає в тому, що рішення деяких цих питань просто займе більший період часу».

Крім того, він зазначив, що в даний момент Facebook розширює штат співробітників, які спеціалізуються на питаннях безпеки.

«На початку минулого року, я думаю, у нас було 10 тис. осіб, що працюють над безпекою,- заявив Цукерберг.- Але до кінця цього року ми плануємо, що в цій сфері у нас буде 20 тис. осіб».

Раніше «Вголос» писав, що Facebook готовий на людські жертви заради вигоди.

Нагадаємо, що капіталізація Facebook в березні впала на 20% після того, як в американській пресі з'явилися повідомлення про те, що компанія Cambridge Analytica отримала несанкціонований доступ до конфіденційних даних 50 млн користувачів, на основі якої складала їхні політичні портрети. Ці дані компанія, ймовірно, використала під час виборчої кампанії Дональда Трампа в США.

Пізніше засновник і очільник найбільшої соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг опублікував у національних газетах Британії вибачення за скандал з витоком даних користувачів.

ІА "Вголос": НОВИНИ