Старші прихильниці запевнили журналістів ТСН, що голос Винника має цілющі властивості.

«Він до серця. От у нього якась енергетика, що дуже легко і одразу забуваєш про свої недоліки», - заявила ЗМІ одна з фанаток.

На запитання журналіста, чи настільки сильна у співака енергетика, що навіть хвороби відходять, жінка відповіла: «Так, допомагає!».

ЗМІ розповідає, що ще за чотири години до початку фан-зустрічі місця по центру майданчика займають три майбутніх вчительки. А з ними – і студент Микола. За словами хлопця, на Винника його «підсадила" мама.

Разом з тим, мами, які чекали на зустріч із дітьми, запевняли журналістів, що спів Винника діє на їхніх малюків і як заспокійливе, і як снодійне.

«Я таких людей взагалі ніколи не зустрічала, як він. Навіть поглянути в його очі - і зразу зрозуміло, яка це людина - настільки притягує до себе», - кажуть фанатки.

«Його блакитні очі, волосся… Це просто чоловік мрії. Чоловік дуже ревнує. Йому не сильно подобається, що мені подобається Винник. Але я не можу з цим нічого вдіяти. Я змусила чоловіка відростити волосся як у Винника!» - додала інша шанувальниця.

Врешті співак з’явився перед фанами і розповів їм, як озвучував мультик.

«Принцеса вдарила його в найболючіше чоловіче місце, він впав а потім сказав: «А це щось новеньке». Такі речі пережити тяжко, при цьому сказати що це щось новеньке», - прокоментував Винник роботу над мультиком.

ЗМІ також нагадало фанаткам, що Винник нещодавно одружився. Проте шанувальниці артиста заявили, що це брехня, а одна із фанаток додала: «Надія вмирає остання».

ІА "Вголос": НОВИНИ