[media=114056,114057,114058] 

«Мільйон сердець – одне биття, «Карпати-Львів» – на все життя!» – ці та інші футбольні гасла гучно лунали 19 січня в місті Лева! Поки більшість городян тремтіла від морозів, близько 15-ти футбольних фанів влаштували крижаний екшн біля озерця в Парку культури, повідомляє ТОВ «Парі-Матч», титульний спонсор клубу.

«Відчайдухи розважалися на повну, шумно стрибаючи в льодяну воду! Таким чином уболівальники ФК «Карпати» не лише відзначили свято Водохреща, а й укотре продемонстрували свою підтримку легендарній команді «зелено-білих», йдеться в повідомленні.

Цією акцією фанати показали, що підтримка здорового способу життя важлива не лише для спортсменів, а й для звичайних українців. І що, як не загартування, тим паче у святій воді, якнайкраще тонізує організм та відновлює сили!

«Щороку приходимо сюди і пірнаємо в ополонку – такими є наші традиції, ми їх шануємо і цінуємо. Не обходиться і без новачків, до нашого гурту постійно долучаються нові фанати. Передати словами емоції від пірнання в ополонку нереально, це треба відчути на власній шкірі», – розповів Микола, фанат ФК «Карпати». 

ІА "Вголос": НОВИНИ