Про це написала на своїй сторінці у Facebook доктор філологічних наук Ірина Фаріон.

«От, панове, не писала б я про цю ходу збоченців в Києві під патронатом Порошенка та охороною псів Авакова, коли б ця звезена звідусюди хвора мерзота не була лише маленькою і дуже показовою ланкою ланцюга, на якому приготовано повісити в останніх національних конвульсіях Україну (не дочекаєтесь, бо Юда таки сам і повісився!). 

Про що я? Йдеться про теперішні дії міносвіти, а точніше міністерства з нац.- і сексменшин ім. Грінєвічь щодо випуску в райдужний світ Інструктивно-методичних матеріалів з антидискрімінаційної експертизи підручників для 1-го класу так званої «нової школи», які є блискучим ідеологічним підґрунтям цього параду сатани: 

а) хлопчик не має поводитися як лицар, а дівчинка як панночка, бо це «несучасні поведінкові стандарти»;

б) дівчинка з лялькою; хлопчик, що допомагає нести вудочки; чоловік, що прагне офіцерської служби чи чоловік, що ремонтує майданчики, – це «погані гендерні стереотипи»; в) мама, що миє дівчинку чи нарізає капусту, і тато, що робить полички в гаражі, – це «хибні гендерні стереотипи»;

г) найсвятіші номени «мама», «тато», «батьки» – це «дискримінація за сімейним станом»;

ґ) гасло «здоров’я дитини – багатство родини» виявилося «дискримінацією щодо інвалідів»; д) люди на тлі пейзажів – це «гендерне навантаження», якого слід уникати…..і врешті вершина «експертизи» – це, як завше, мовне питання: «мова наша – солов’їна» – це «дискримінація за етнічною ознакою», бо, як знають експерти, носії інших мов не називають їх солов’їними…. І цей перелік, панове, не має меж…» - пише Фаріон.

Професор зазначає, що цю «анти дискримінаційну експертизу» на замовлення Міносвіти робили Інститут модернізації змісту освіту, НА педагогічних наук України та Інститут педагогіки НА ПН України.

«Звісно, за цим стоїть так звана політична партизанка, себто ГО – Громадська організація «Крона. Гендерний інформаційно-аналітичний центр», а також спільнота (чи ліпше – секта за бабло) EdCamp Ukraine. Ідеологом цього хворого гендеризму є Олена Малахова, радниця міністерки освіти (чи нац. і сексменшин Грінєвіч), доцент Харківського національного педуніверситету ім. Г. Сковороди…. Звісно, що без міжнародних «партнерів» тут не обійшлося: німецький Фонд Белля антиідеологічного, антимілітарного, антиродинного, лівацького марксистського спрямування. Отже, основу для розмивання статей та націй ретельно напрацьовано. Чи вдасться це втілити на нашій святій землі – залежить від нашої з Вами СИЛИ. Це прекрасна проба нас на міцність основних ідеалів: родинних і національних. А на завершення прізвища авторського колективи цих «чудодійних» рекомендацій: Дрожжина, Дубовик, Єрко, Забуга, Малахова, Марущенко, Михайловська, Салахова, Селіваненко…Агов! Педагоги! Чи знаєте ви про винятковий інтелектуальний рівень цих експертів? Озовіться! Чи, може, на наступні роки ви зі своїми дітьми хочете поповнити паради ЛГБТ?» - написала Ірина Фаріон.

Нагадаємо, напередодні на сайті державної наукової установи Інститут модернізації освіти з'явилися висновки «антидискримінаційної експертизи» щодо шкільних підручників. Проаналізувавши 32 проекти посібників, Урядові «експерти» з'ясували, що, мовляв, більшість дітей в Україні не можуть знайти в них ні віддзеркалення себе, ні віддзеркалення своїх рідних, ні тих особливих обставин, в яких вони живуть. Детально про це читайте у статті: «Шобло україноненависників взялося підривати національні основи держави»

Разом з тим, учора вранці поліція жорстоко розігнала активістів, які вийшли на протест проти гей-параду: було понад 50 затриманих . У мережі також з'явилися відео кривавого розгону протестувальників.

Пізніше у Києві кілька сотень людей вийшли з плакатом «Наварю геям їсти». Врешті, хода ЛГБТ завершилась без жодних проблем для її учасників, протривавши усього 20 хвилинОхороняли гей-парад близько 5000 правоохоронців.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ