ЛЬВІВ, 28 СІЧНЯ, PRESSTIME.COM.UA. — ФДМУ планує оголосити повторний конкурс на продаж 24,733% Перемишлянського заводу «Модуль» у квітні.

Відповідний графік виставлення на продаж пакетів акцій господарських товариств і холдингових компаній фонд затвердив 26 січня.

Нагадаємо, ФДМУ з 2006 року намагався 98,93% акцій підприємства. Фонд неодноразово виставляв цей пакет на конкурс, проте торги не відбувались через відсутність учасників. У 2008 році ФДМУ зменшив пропонований для продажу пакет акцій до 24,733%. Цей пакет акцій було виставлено на 105 спеціалізований аукціон за грошові кошти (САГК). Номінальна ціна продажу пакету — 1,491 млн. грн. Заявок на купівлю не було.

Згідно з умовами конкурсу, покупець пакету акцій повинен забезпечити збереження економічної діяльності підприємства, фінансування трьохрічної програми технічної реконструкції виробництва тощо.

При цьому кілька компаній заявляло про наміри запустити виробництво на потужностях «Модуля».

Так у березні 2008 року „Лір Корпорейшн” заявила про бажання запустити виробництво чохлів на сидіння для автомобілів.

В червні 2007 року україно-словацьке ТзОВ «Текс-Україна» та україно-норвезьке ТзОВ «Луад Макс» цікавились виробництвом на базі ВАТ «Перемишлянський приладобудівний завод «Модуль».

ІА "Вголос": НОВИНИ