Поки Tesla допрацьовує деталі своєї Tesla Model 3, суперники продовжують готуватися до того, щоб кинути виклик бюджетному електромобілеві виробника Кремнієвої Долини. Одним із суперників виявилася знаменита компанія Ferrari, повідомляє польське інтернет-видання Wyborcza з посиланням на агентство Bloomberg. Італійська Ferrari має намір скласти конкуренцію Tesla і створити суперкар на електричному двигуні, про це заявив глава компанії Серджіо Маркіонне в автосалоні у Детройті .

Виробник спортивних автомобілів, який є в консорціумі Fiat-Chrysler, хоче розширити асортимент, щоб підняти продаж своєї італійської марки. До кінця 2019 або в 2020 році «Ferrari» випустить свій перший позашляховик, який буде найшвидший на ринку електромобілів.

Автомобілі зі знаком чорного коня, які працюватимуть на батареях, мають шанс підкорити частину ринку  розкішних автомобілів на електриці.

65-річний Маркіонне не інвестував до цього часу так багато коштів, як інші виробники електричних автомобілів, що раніше запропонували електрифікацію автомобілів. Не виключено, що Ferrari почне з гібридних автомобілів, а потім повністю перейде на електричні. Такий перехід здається простішим, ніж відразу розпочати електрифікацію всіх автомобілів.

ІА "Вголос": НОВИНИ