[media=143215,143216,143217] 

Про це пише «Daily Mail».

«Ми ніколи раніше не бачили таких дітей, тому намагаємося дивитися на нього як на благословення. Начебто він маленька дитина-єдиноріг», – говорить молода мама Ангела Пуерто.

Хлопчик страждає на енцефалоцеле – патологію, яка супроводжується виходом мозкових оболонок за межі черепної коробки. В цьому випадку аномалія не зашкодила мозку дитини, тому операція може позбавити сім'ю від такої біди. Тільки от грошей на це у сім'ї немає.

Протягом всієї вагітності лікарі бачили в животі жінки здорового хлопчика.

«Ми робили кілька тестів УЗД, але лікарі жодного разу не помітили аномалії в розвитку малюка. Коли він народився, нам сказали, що ми щасливчики! В тому сенсі, що його енцефалоцеле не зашкодила мозок», – зізнається Ангела.

А поки що 20-річному батькові малюка Ронель Прадо довелося змінити місце роботи, щоб мати можливість допомагати дружині доглядати за новонародженим сином.

Хоча лікарі і відпустили їх додому, хвороба маленького Нела Жона вимагає уваги кожну годину. Батьки регулярно змінюють бандаж на нарості Нела, адже він гноїться і кровоточить.

«Ми доглядаємо за немовлям, але мріємо про те, щоб він одужав. За сім тижнів його життя грижа виросла в два рази, ми боїмося, що незабаром вона стане непідйомною для малюка», – розповів тато малюка.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ