Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Держкіно, за підтримки якого і знятий фільм.

«Особисто для мене цей фільм став прикладом об’єднання усіх людей. Кожна зустріч на прем’єрах, кожен лист, показ для військових в імпровізованих кінотеатрах — доказ того, що фільм був дуже потрібним Україні! І я вірю, що він став тією цеглинкою до побудови нової України, про яку так мріяли наші герої у фільмі», — прокоментував режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв.

«Вся знімальна команда та актори фільму дякують кожному за підтримку, яку ми отримували під час прокату і задовго до виходу фільму! Тільки завдяки людям «Кіборги» зібрали рекордну суму в прокаті і частину коштів, а це 1 млн 523 тис 230 грн, буде передано через фонд «Повернись живим» сім'ям загиблих кіборгів. У деяких містах фільм ще йде в прокаті і збирає повні зали», — розповіла продюсерка фільму Іванна Дядюра.

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Касовий успіх «Кіборгів» важливий не лише з точки зору підняття рекордної планки глядацького інтересу до українського кіно. Це також значущий етап розвитку сучасної української кіноіндустрії, який полягає в демаргіналізації українського кінопроцесу і становленні нашого кіно, як інструменту формування модерної нації».

Нагадуємо, що фільм вийшов у прокат 7-го грудня 2017-го року.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ