[media=141687,141688,141689,141690,141691,141692] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Львівську команду поповнили такі нові гравці як Іван Дещиця, Олег Мізерник, Олександр Гринишин, Тарас Завійський,  Олег Мозіль. Їм вручили відразу і нову форму. 

Головний тренер команди Андрій Чіх зазначив, що перед стартом другої частини  сезону Другої ліги задоволений рівнем спарингів команди під час зимової  перерви. Також додав: «Ми задоволені тими людьми, яких взяли у команду». За його словами, ці новачки мають «закрити» проблемні позиції команди. На скільки це вдалося, покаже гра у неділю.

Президент ФК «Львів» Роман Михайлів зі свого боку розповів про завдання для команди на сезон. Це, зокрема показати хорошу гру та потрапити у трійку лідерів своєї групи. Стратегічне завдання клубу – виховувати молодих футболістів, які згодом гратимуть на найвищому рівні як в Україні, так і за кордоном. На запитання «Чи є шанси в ФК «Львова» вийти у пергу лігу», він відповів: «У футболі шанси завжди є».

Президент клубу розповів і про задум побудови декількох тренувальних полів, облаштування тренувальної бази для дітей  та можливість побудови власного стадіону, однак за межами Львова.

Під час прес-конференції тренер команди Андрій Чіх також закликав якомога більше уболівальників підтримати «ФК «Львів» у першій після перерви грі.

До слова, матч 20-го туру чемпіонату Другої ліги, у якому футбольний клуб «Львів» прийматиме тернопільську «Ниву», відбудеться у неділю, 1 квітня, на стадіоні «Сокіл» (вул. Патона, 1).

ІА "Вголос": НОВИНИ