Як повідомляє прес-служба гірників, тренер зазначив, що «Динамо» грало в оборонний футбол і виглядало гірше «Шахтаря».

«Зустрілися з суперником, який практично весь час перебував на своїй половині, розраховуючи на контратаки або на нашу помилку. Думаю, абсолютно зрозуміло, що ми були краще. «Шахтар» провів майже весь матч на половині поля опонента, намагаючись демонструвати відкритий атакуючий футбол. Коли противник закривається в обороні, завжди дуже складно її розкривати та створювати моменти. ми абсолютно не задоволені. Приїхали сюди показати, як можемо грати, і здобути перемогу. Вважаю, сьогодні ми цього заслуговували», – заявив Фонсека.

Тренер «Шахтаря» також прокоментував суддівство.

«Матч для арбітра був нелегким. Футболісти не спростили йому роботу - було багато фолів. Коли я бачу, що певний гравець дуже часто дозволяє собі порушувати правила, а рефері не звертає уваги, звичайно, я повинен із ним про це поговорити. Завжди в подібних ситуаціях намагаюся таке прокоментувати», – заявив тренер гірників.

Паулу Фонсека також прокоментував інформацію про те, що після закінчення сезону може залишити клуб.

«Хочу поставити крапку в даному питанні. Зараз я абсолютно не переживаю про своє майбутнє. Це так обговорюється, що всім здається, ніби мій контракт до грудня. Ні, він закінчується лише наприкінці сезону, й часу на прийняття якихось рішень ще дуже багато. я повністю сфокусований на цілях «гірників». Можуть виходити які завгодно новини, але мої думки зараз виключно з «Шахтарем». Наприкінці сезону прийму певні рішення в питанні, що краще для мене та моєї кар'єри. Можу сказати точно: я буду тільки там, де мене дійсно захочуть бачити, де мені будуть раді та де я буду знати, що мені добре. Поговоримо про це, коли завершиться сезон», – заявив Фонсека.

Нагадаємо, в центральному матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги київське «Динамо» та донецький «Шахтар» розійшлися нульовою нічиєю.

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ