[media=138294,138295] 

Напередодні літнього сезону команда ELLE Україна разом з фотографом Денисом Манохою і топ-моделлю Еллою Кандибою вирушила в традиційне відрядження, щоб зняти обкладинку червневого номера, для чого обрали сонячну Португалію, пише Радіо максимум.

«Величні скелі, широкі піщані пляжі і неосяжний Атлантичний океан – що може бути краще для літньої зйомки», – говорить fashion-редактор ELLE Олена Дяченко. Що стосується моделі, то свою кар'єру Елла Кандиба почала в 14 років з показу Chanel.

«На світові подіуми я потрапила ще будучи школяркою. На перший у своєму житті fashion week (це був Паризький тиждень моди) я потрапила в 15 років. Тоді я пройшлася лише на одному показі – у Chanel. Через відсутність досвіду і в силу мого юного віку інші дизайнери боялися брати мене на шоу. «У тебе чудова зовнішність, але давай спробуємо в наступному сезоні», – чула я скрізь. Тільки Карл Лагерфельд вирішив запросити мене. Після такого гучного дебюту навіть представники інших брендів почали ставитися до мене набагато більш прихильно та зацікавлено», – згадує Елла.

ІА "Вголос": НОВИНИ