У рамках зустрічі представники малого та середнього бізнесу розглянули найбільш актуальні питання, які потребують нагального вирішення чи зменшення зовнішнього впливу негативних процесів, що зараз відбуваються в економіці, незалежно від сфери діяльності чи галузі підприємництва. Наприклад, значне податкове навантаження, корупція, проблеми інфляції, девальвації гривні, ускладнення взаємодії з банками, затримка платежів з боку партнерів і клієнтів, скорочення персоналу тощо.


«Одним із проектів Клубу Підприємців Львівщини, що діє при обласному осередку «Фронт змін», є дискусійний клуб. Він забезпечує інноваційну взаємодію  представників бізнесу на шляху подолання перешкод для ведення та розвитку підприємництва в області, - розповів координатор Клубу, один із авторів проектів Андрій Якимів. – Зараз ми також працюємо над Консультаційним центром підтримки бізнесу, Центром сприяння молодіжному працевлаштуванню, досліджуємо проблемні питання підприємництва, проводимо «круглі» столи».


Серед основних завдань Клубу Підприємців Львівщини – створення об’єднання людей з високими морально-етичними стандартами, котрі готові у відкритих дискусіях визначити проблеми економічного середовища і знайти шляхи їх усунення для сприяння розвитку регіону, і завдяки постійному спілкуванню та обміну досвідом створити можливості для продуктивної співпраці у реалізації проектів.


Клуб Підприємців Львівщини розвивається, розробляє нові проекти, генерує ідеї для розв’язання бізнесових питань, що турбують підприємців області. Клуб запрошує до співпраці усіх бажаючих представників ділових кіл та бізнес середовища Львівщини - прихильників Громадської організації «Фронт змін».

ІА "Вголос": НОВИНИ