Цьогоріч змагання проводилися у травні. Участь у змаганнях взяло 20 команд.

За підсумками турніру, «Галицька Здоба» перемогла у турнірі Fujikura Open Profi, друге місце посіли гравці Інстал-Плази. У турнірі серед команд, що не вийшли з групи, а саме Fujikura Open Amateur, перемогли гравці НФК «Сихів», друге місце за студентами Журфаку. 

За словами преставника компанії Фуджікура Андрія Задорожнього, турнір «Fujikura Open Cup» відбувся вперше, втім, отримав чимало схвальних відгуків як від команд, так і від вболівальників. «Я думаю, що відповідний турнір відтепер стане традиційним у весняний період і наступного року ми очікуємо ще більшого ажіотажу серед команд. Також, ми сподіваємося на подальшу співпрацю з Асоціацією футзалу Львівщини, в тому числі щодо запровадження нових спортивних свят», - розповів Задорожній.

«Фуджікура Аутомотів Україна Львів, як соціально відповідальна компанія, завжди підтримуватиме розвиток спорту та здоровий спосіб життя своїх працівників, їх родин та усіх громадян. Тому, ми з радістю продукуємо ідеї щодо спортивного дозвілля співробітників та долучаємося до пропозицій підтримати розвиток спорту, у Львові зокрема. Здорова нація – здорова країна», - прокоментували у Компанії.

Нагадаємо, Фуджікура Аутомотів Україна Львів нещодавно провела соціально-екологічний захід, в рамках якого було висаджено понад 30 дерев молодої калини у парку Знесіння у Львові. 

Також Компанія Фуджікура є організатором вже щорічного благодійного забігу «Щасливий кілометр», який пропагує здоровий спосіб життя серед населення і водночас допомагає дітям з дитячої лікарні «Охмадит».

Довідка

Fujikura – міжнародна компанія, заснована у 1885 році у Японії і на сьогоднішній день має представництва по всьому світу. Основними напрямками діяльності є виробництво електрообладнання, телекомунікаційних систем та автомобільних компонентів. Загалом у світі в корпорації налічується понад 50 000 працівників.

У Львові компанія представлена виробництвом кабельно-провідникової продукції для автомобільного концерну Volkswagen. Урочисте відкриття першого заводу Fujikura Automotive Ukraine Lviv відбулось 14 квітня 2016 року, а вже незабаром у зв'язку з розширенням виробництва у жовтні того ж року відкрився другий завод.

На львівських заводах вже працевлаштовано більше 3-х тисяч працівників. Основне завдання, яке ставить перед собою компанія – створення виняткової продукції та рішень, які сприятимуть збільшенню довіри клієнтів та розвитку суспільства.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ