Про це повідомила прес-служба міліції Києва.

Так, о 16:20 фани почали бійку один з одним. «Агресивно налаштовані молодики з’явилися на центральній площістолиці і затіяли сутичку: кидали каміння, петарди та інші предмети. Правоохоронці втрутилися і припинили конфлікт. Інформація про потерпілих уточнюється», - сказано в повідомленні.

Близько 17:00 молодик з групи вболівальників, які прибули з Польщі на сьогоднішній футбольний матч, намагався розбити відеокамеру одного з телеоператорів. Його зупинили правоохоронці, котрі знаходяться на Майдані Незалежності. У теперішній час правопорушника затримано.

О 18:10 створивши щільний кордон навколо польських уболівальників, правоохоронці супроводили колону до стадіону «Динамо».  На Європейській площі вболівальники активізувалися і почали кидати один в одного каміння, пляшки та петарди. Столична міліція відтісняє українських фанів у бік Маріїнського парку.

О 18:20 розпочалися сутички між невдоволеними українськими вболівальниками та правоохоронцями. Правопорушники стали кидати у працівників міліції пляшки, каміння та петарди. 

Нагадаємо, сьогодні, 20 серпня на стадіоні «Динамо» імені Лобановського відбудеться футбольний матч між командами «Зоря» (Луганськ, Україна) та «Легія» (Варшава, Польща). Понад 1500 силовиків забезпечують правопорядок.

Раніше польські ультрас також влаштували бійку у Львові

ІА "Вголос": НОВИНИ