Про це повідомив начальник Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області О. Парубій.                                         

Відкриваючи захід, начальник Галицької ОДПІ Олена Парубій зазначила, що переможців оцінювали за такими критеріями: повнота сплати податків і зборів за I квартал 2016 року, рівень оплати праці, кількість діючих, збережених та створених нових робочих місць.

Підприємства, які було визнано переможцями, за I квартал 2016 року сплатили 52 млн гривень податків і зборів, створили більше ніж 7 тисяч робочих місць.

Так, переможцями в номінації «Сумлінний платник податків у галузі культури і науки» стали:

- Національний університет «Львівська політехніка»; 

- Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької.

У номінації «Сумлінний платник податків у галузі промисловості» переможцем визнано:  

- ТОВ «Бурова компанія «Горизонти».

У номінації «Сумлінний платник податків у сфері торгівлі та послуг» переможцем стали:

- ПРАТ «Техенерго»;

 - ТзОВ «Гал-Леобуд».

Вітаючи найбільших бюджетоформуючих сумлінних платників податків з перемогою, начальник Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Олена Парубій зазначила, що податкова служба налаштована на подальше налагодження партнерських стосунків із сумлінними платниками податків, з підприємствами, налаштованими на позитивну та плідну співпрацю з державною фіскальною службою.

Висловила вдячність за вчасно і сповна сплачені податки, побажала подальших успіхів у роботі. «Незважаючи на всі труднощі, з якими стикається сьогодні бізнес, ви продовжуєте плідно працювати, наповнювати бюджет та створювати нові робочі місця, зазначила вона. – Переконана, ваш приклад чесного ведення бізнесу сприятиме посиленню ролі та авторитету платника податків у житті країни і підвищенню загальної культури сплати податків».

Олена Парубій наголосила, що збільшення кількості суб’єктів господарювання, які добросовісно виконують свої зобов’язання, розвиваються й удосконалюють свої потужності, є запорукою розвитку і процвітання країни. 

Також побажала учасникам та переможцям творчого натхнення, плідної праці та вагомих здобутків. 

Наприкінці зустрічі генеральний директор, художній керівник Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, заслужений працівник культури України Едер Тадей Євстахович запросив усіх на екскурсію залами театру. Та наголосив, що 2009 року Львівський національний академічний театр опери та балету став членом асоціації «Опера Європа».

ІА "Вголос": НОВИНИ