Користувачі після скандалу та позбавлення корони киянки Вероніки Дідусенко вибір нової «Міс України-2018» назвали «ганебним» і «проплаченим».

Дискусію в мережі викликав Instagram-пост Поліни Ткач, «Міс Україна-2017», яка опублікувала селфі з новою «Міс Україна-2018».

«Я пам'ятаю, як ми думали, що було б круто, якщо в наступному році я передам корону саме тобі. Ми довели, що думки і мрії втілюються в життя! Я вірю в тебе!», — написала вона.

Під цим постом спалахнула запекла дискусія — одні дописувачі приєдналися до вітань, інші ж відверто висловилися про переобрання переможиці.

«Ні про що», «Да ладно вам, хороша дівчинка. Вітаємо», «Ну яка вона міс?», «Все і так, по-моєму, ясно з цим конкурсом», «Експертів — на мило», — пишуть у коментарях.

Дехто залишили більш обґрунтовані коментарі:

«Проплачена міс! До цього в трійку не ввійшла, а тут раптово стала міс?! Ходити не вміє, недалека, нижче всіх, цінностей немає... Ганьба комітету. Ось чесно, немає слів», «Проплачені чи ні, все одно, красива дівчинка, це головне», — продовжили суперечку під постом.

Нагадаємо, що 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва здобула корону і титул «Міс Україна-2018» 20 вересня цього року.

Згодом у ЗМІ поширили інформацію, що красуня отримала перемогу нечесно й одурила організаторів конкурсу. Подейкували, що Дідусенко приховала від оргкомітету, що вже була заміжня, а також має чотирирічного сина.

Світлини Вероніки з дитиною опублікувала у своїх соцмережах її мама Тетяна Дідусенко.

ІА "Вголос": НОВИНИ