Російська співачка Лоліта Мілявська, яку сьогодні вночі не пропустили на українському кордоні через незаконні відвідування окупованого Криму, прокоментувала подію на відео, опублікованому на її сторінці у Facebook.

Зокрема співачка назвала радника міністра внутрішній справ Антона Геращенка прибічником Кремля ще й спробувала розкрити таємницю його народження

«У свою чергу, хочу повідомити владі України, що Антон Геращенко ставленик Кремля і ФСБ! Як Ви таке могли пропустити, він же родич нашого Геращенко, незаконнонароджений син! І я рада, що він привласнив мені звання Заслуженої !!) Як це все пропустив сайт «Миротворець» !! Ви вже розберіться!!! Надсилайте його нам! Я особисто його зустріну, хоч в 4 ранку) !!! А якщо серйозно, то для таких, як він - я народна артистка Росії і України, судячи з глядацької Любові. Затим я кланяюсь, мені сім'ю годувати і купу родичів, які без мене будуть впроголодь жити на моїй все одно улюбленої Батьківщини Україні!», написала Мілявська.

Також на відео, яке Лоліта розмістила на своїй сторінці, артистка нарікає на те, що її, уродженку Мукачево, не пропустили через кордон. Але потім вона переходить на образи і прокляття на адресу українських правоохоронців, згадуючи СБУ. «Коротше, ви робите все, щоб я, бл@@@ь, забула мову українську. А ви... Хочеться сказати, та не буду. Розлучаєте людей, розлучаєте сім'ї, робите все можливе і неможливе, для того, щоб було мирне існування. Бог вам суддя. А у мене хороше око: хто мене образить, той обов'язково закінчить життя погано. Чого вам і бажаю», - каже Лоліта.



 

ІА "Вголос": НОВИНИ